Voor: 2 personen
Bereidingstijd: 50 minuten
Ingrediënten:
400 gr gezouten kabeljauw, geweekt
olie om in te bakken
200 gr kerstomaatjes of tomaten uit blik
olijfolie extra vierge
knoflook
peterselie
peper
bloem
Verwijder met een pincet de graten van de gezouten kabeljauw en snij de vis in stukjes.
Bedek de stukjes vis met bloem en bak ze aan beide kanten goed door. Verwijder dan met keukenpapier de overtollige olie.
Bak de kerstomaatjes in een pan met olie, teentjes knoflook en peper.
Als de saus ingedikt is, plaats dan voorzichtig de kabeljauw in de pan.
Kook het nog 20 minuten door (dat is de tijd die nodig is om de tomaten te koken).
Verwijder de teentjes knoflook en garneer met wat gehakte peterselie.
Baccalà alla Livornese (gezouten kabeljauw uit Livorno)
- Menu
- Reisgids
-
Steden en dorpen
- Arezzo
- Camaiore
- Castagnoli
- Castellina in Chianti
- Castelnuovo Berardenga
- Castelnuovo di Garfagnana
- Colle di Val d'Elsa
- Cortona
- Florence
- Forte dei Marmi
- Gaiole in Chianti
- Greve in Chianti
- Grosseto & Maremma
- Lecchi in Chianti
- Livorno
- Lucca
- Montalcino
- Montepulciano
- Monteriggioni
- Orvieto
- Panzano
- Perugia
- Pienza
- Pisa
- Pistoia
- Radda in Chianti
- San Donato in Poggio
- San Gimignano
- San Gusme
- San Miniato
- Siena
- De Toscaanse Kust
- De Chianti
- Vagliagli
- Val d'Orcia
- Viareggio
- Volpaia
- Volterra
-
Activiteiten
- To Toscane Ervaringen
- Gezinsactiviteiten in Toscane
- Wildzwemmen in Toscane
- Plaatselijke evenementen en festivals
- Chiantiwijnroute
- Winkelen
- Toscaanse wijnen
- Vissen
- Golf
- Fietsen in Toscane
- L’Eroica
- Zelf geleide wandelingen
- Tennis
- Chianti-beeldenpark
- Sterren kijken in het observatorium Chianti
- Thermische waterbronnen
- Truffeljacht in Toscane
- Plaatselijke wilde dieren
- Koffie in Italië
- Olijfolie Toscane
-
Afreizen naar Toscane
- Auto huren
- Verzekering
- Voedingsadvies in Italië
- Uw Gezondheid en Veiligheid
- Informatie over airconditioning en verwarming kosten
- Nuttige Zinnen
- Uw hond mee op vakantie
- Openbaar vervoer Toscane
- Autorijden in Toscane
- Gewoonten Toscane
- Houd uw vakantiehuis veilig
- Reisadapter
- Drinkwater
- Duurzaam Toerisme
- Recycling
-
Dagboek
- Wil u weten hoe u een schitterende foto maakt van een landschap? Vraag het een fotograaf!
- 5 Toscaanse zomerfestivals die u niet mag missen
- Puccin's operas: een "beginnersgids"
- Telkens weer Toscane
- Laat licht schijnen op de patroonheilige van Pisa
- Acht verborgen juweeltjes om te bezoeken in Toscane
- Deze vier kaskrakers speelden zich allemaal af in Toscane
- De Insiders Gids voor… het Uffizi
- Gezondheid & Welzijn
- Familie
- Wijn & Gastronomie
- Reistips
- Fauna & Natuur
- Levensstijl
- Toscaanse recepten
Baccalà alla Livornese (gezouten kabeljauw uit Livorno)
-
-
Ben je geïnspireerd om Toscane te bezoeken en een regio rijk aan cultuur, schoonheid en geschiedenis te ontdekken? Bekijk onze complete collectie vakantiehuizen en begin vandaag nog met het plannen van je vakantie in Toscane.
Wij zijn er om je te helpen. Neem contact op met onze Vakantiehuis Specialisten voor persoonlijke aanbevelingen.