Login


Baccalà alla Livornese (gezouten kabeljauw uit Livorno)

  • Voor: 2 personen
    Bereidingstijd: 50 minuten

    Ingrediënten:
    400 gr gezouten kabeljauw, geweekt
    olie om in te bakken
    200 gr kerstomaatjes of tomaten uit blik
    olijfolie extra vierge
    knoflook
    peterselie
    peper
    bloem


    Verwijder met een pincet de graten van de gezouten kabeljauw en snij de vis in stukjes.
    Bedek de stukjes vis met bloem en bak ze aan beide kanten goed door. Verwijder dan met keukenpapier de overtollige olie.
    Bak de kerstomaatjes in een pan met olie, teentjes knoflook en peper.
    Als de saus ingedikt is, plaats dan voorzichtig de kabeljauw in de pan.
    Kook het nog 20 minuten door (dat is de tijd die nodig is om de tomaten te koken).
    Verwijder de teentjes knoflook en garneer met wat gehakte peterselie.

    Recept download
  • Ben je geïnspireerd om Toscane te bezoeken en een regio rijk aan cultuur, schoonheid en geschiedenis te ontdekken? Bekijk onze complete collectie vakantiehuizen en begin vandaag nog met het plannen van je vakantie in Toscane.

    Wij zijn er om je te helpen. Neem contact op met onze Vakantiehuis Specialisten voor persoonlijke aanbevelingen.

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag