Voor: 2 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
1 kg groene erwten (heel)
250 gr belegen Pecorini Toscano-kaas
2-3 plakjes Salame Toscane (1 cm dik)
extra virgin olijfolie
zout
peper
Pel de erwten en leg ze in een schaal. Voeg de Pecorino-kaas en de salami toe (in blokjes van 2 cm).
Met olijfolie besprenkelen. Zout en peper naar smaak toevoegen.
- Menu
- Reisgids
-
Steden en dorpen
- Arezzo
- Camaiore
- Castagnoli
- Castellina in Chianti
- Castelnuovo Berardenga
- Castelnuovo di Garfagnana
- Colle di Val d'Elsa
- Cortona
- Florence
- Forte dei Marmi
- Gaiole in Chianti
- Greve in Chianti
- Grosseto & Maremma
- Lecchi in Chianti
- Livorno
- Lucca
- Montalcino
- Montepulciano
- Monteriggioni
- Orvieto
- Panzano
- Perugia
- Pienza
- Pisa
- Pistoia
- Radda in Chianti
- San Donato in Poggio
- San Gimignano
- San Gusme
- San Miniato
- Siena
- De Toscaanse Kust
- De Chianti
- Vagliagli
- Val d'Orcia
- Viareggio
- Volpaia
- Volterra
-
Activiteiten
- To Toscane Ervaringen
- Gezinsactiviteiten in Toscane
- Wildzwemmen in Toscane
- Plaatselijke evenementen en festivals
- Chiantiwijnroute
- Winkelen
- Toscaanse wijnen
- Vissen
- Golf
- Fietsen in Toscane
- L’Eroica
- Zelf geleide wandelingen
- Tennis
- Chianti-beeldenpark
- Sterren kijken in het observatorium Chianti
- Thermische waterbronnen
- Truffeljacht in Toscane
- Plaatselijke wilde dieren
- Koffie in Italië
- Olijfolie Toscane
-
Afreizen naar Toscane
- Auto huren
- Verzekering
- Voedingsadvies in Italië
- Uw Gezondheid en Veiligheid
- Informatie over airconditioning en verwarming kosten
- Nuttige Zinnen
- Uw hond mee op vakantie
- Openbaar vervoer Toscane
- Autorijden in Toscane
- Gewoonten Toscane
- Houd uw vakantiehuis veilig
- Reisadapter
- Drinkwater
- Duurzaam Toerisme
- Recycling
- Dagboek