Login


Tortino al Cioccolato Fondente (cakejes met pure chocola)

  • Voor: 4 personen
    Bereidingstijd: 30 minuten

    Ingrediënten:
    100 gr pure chocolade
    50 gr bloem + wat extra voor bestrooiing
    2 eieren
    het eigeel van 3 eieren
    100 gr suiker
    100 gr boter + extra om in te vetten

    1. Snij de chocola in kleine stukjes. Smelt het met de boter in een pan (au bain marie) en laat het afkoelen (blijf roeren).
    2. Klop voorzichtig de eieren en het eigeel in een schaaltje met een garde.
    3. Voeg de suiker toe en vervolgens de bloem (gezeefd) en meng het goed. Als laatste voegt u de gesmolten chocolade toe.
    4. Giet het beslag in de 4 ingevette en met bloem bestrooide cakevormen. Bak het in een voorverwarmde oven (180°C voor heteluchtoven) gedurende 12-14 minuten.
    5. Na het koken 1 minuut laten rusten. Serveer de cakejes warm.

    Recept download

Volg ons op Social Media

Nieuwsbrief

Wilt u wekelijks inspiratie, vakantiehuis aanbevelingen en reistips ontvangen van onze Toscane-experts?

Meer informatie

© 1998-2024 To Toscane Alle rechten voorbehouden.

Aanvraag